 |
|
|
| Autor |
Mesaj |
Sharp Sharp Media


Data inscrierii: 19/Oct/2007 Mesaje: 203 Localitate: localhost
|
Trimis: 22/10/2007 23:54 Titlul subiectului: Sharingan tutorial[Animatii] |
|
|
Pasul 1
Deschidem un nou fisier de marimea 42 x 42
Pasul 2
Alegem elliptical marquee tool
Pasul 3
Tinem apasat shift pentru a face un cerc fără cusur
Pasul 4
Alegem o culoare de noan?? rosie ca in poza de mai jos. Codul nuanțe este a6383f
Pasul 5
Ne ducem la Edit si dam Fill
Pasul 6
Cercul ar trebui sa arate cam asa
Pasul 7
Acum o sa ii dam stoke la cerc ( aveti grija ca setarile sa fie facute ca in poza de mai jos )
Pasul 8
Facem un nou layer
Pasul 9
alegem o noan?? rosie mai inchis ca in poza de mai jos. Codul colorații este 821916
Pasul 10
Selectam pensula iar setarile sa fie ca in poza de mai jos cu marime 2 px
Pasul 11
Si facem niste punctulete mici ca in poza de mai jos
Pasul 12
Selectam colorit alba ca in poza de mai jos. Codul culori este ffffff
Pasul 13
Facem un layer nou selectam pensula de marime 4 si i dam outer glow cu setarile din poza
Pasul 14
Facem un layer nou si selectam pensula de marime 8
Pasul 15
Facem un puct întunecat pe mjloc
Pasul 16
Acum selecteam pensula de marime 5
Pasul 17
Facem 3 puncte negre in jurul bulinei begre din mijloc
Pasul 18
Ne ducem la Filter apoi alegem Liquify...
[img]Pasul 19[/img]
aveti grija ca setarile sa fie ca cele din poza din dreapta
Pasul 20
Trageti unpic de colturi incat sa arate cam asa
Pasul 21
Facem 2 copii la layer si le redenumim Sg 1, sg 2 , sg 3 ca sa nu ne incurcam
[img]Pasul 22[/img]
Selectam Sg 2 si ne ducem la Edit -> Transform -> Rotate
Pasul 23
Tinem apasat pe coltul la schela si invartim sprea stanga
Pasul 24
Selectam Sg 3 si ne ducem la Edit -> Transform -> Rotate, tinem apasat pe coltul la schela si invartim sprea stanga asa in cat sa depaseasca sg 2 [img]si sa arate ca in poza de mai jos
http://www.imagehost.ro/pict/011845194687cc0fc3663.jpg[/img]
Pasul 25
Dupa aceea, layerele sg 2 si sg 3 le setam invizibile ( ca sa le setam invizibile tre sa apasam un ochiul acela din dreapta layerului. Cand acel ochi nu mai se vede inseamna ca ai setat layerul invizibil
Pasul 26
Acum dublicam layerul apasand de doua ori pe butonul idicat cu sageata (in caz ca nu aveti animation box-ul va duceti pe Windows>Animation)
Pasul 27
Selectam inițialul frame de jos si setam layerele sg 2 si sg 3 invizibile
Pasul 28
Selectam al doilea frame de jos si setam layerele sg 1 si sg 3 invizibile
Pasul 29
Selectam al treilea frame de jos si setam layerele sg 1 si sg 2 invizibile
Pasul 30
Mutam documentul in ImageReady
Pasul 31
Ne ducem la File -> Save Optimized As...
Pasul 32
La Save as type alegem Images Only (*.gif) alegem un nume si dam save
Pasul 33
Rezultatul
Sursa Grafiks |
|
| Sus |
|
 |
Awp<n0b>haos Veteran

Data inscrierii: 20/Oct/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: 24/10/2007 20:00 Titlul subiectului: |
|
|
| ;-) ;-) ;-) ;-) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|
|
|